Laskutus­palvelut

Lucentian kautta on saatavissa kaikki Suomessa tällä hetkellä käytettävissä olevat maksulliset puhelinpalvelut ja -järjestelmät. Operaattorien tarjoamien laskutusrajapintojen lisäksi Lucentian asiakkailla on käytettävissä erilaisia laskutusmuotoja joissa asiakasta laskutetaan erillisellä laskulla.

Katso myös -> MEDIAPALVELUT

Laskutuspalvelut voidaan Suomessa luokitella kahteen eri ryhmään

  • Puhelinoperaattorin kautta tapahtuviin maksullisiin puhelinpalveluihin
  • Asiakkaalta erillisellä laskulla laskutettaviin puhelinpalveluihin
Erillis- ja sopimuslaskutus

Kun perinteiset puhelinoperaattorin laskutuspalvelut eivät vastaa tarpeitanne.

Lucentia palveluoperaattorina
  • Sopimuslaskutuspalvelut
  • TLA -palvelunumerot
  • Tehokkaan maksuvalvonnan
  • Tehokkaan asiakaspalvelun

Lucentian kautta tapahtuva palvelulaskutus, joka perustuu asiakkaan tekemään erillislaskutussopimukseen. Palvelunumerona voi olla mikä tahansa ns. tavallinen puhelinnumero ja näinollen numeroita ei pysty tunnistamaan suuntanumeron tai numeron alkuosan perusteella.

Erillis- ja sopimuslaskutettavissa palveluissa asiakas maksaa erillisellä laskulla puhelun sisällöstä, ei itse puhelusta (operaattori veloittaa puhelun erikseen).

Erillis- ja sopimuslaskutettavissa palveluissa Lucentia huolehtii tarvittaessa koko tapahtumaketjusta IVR-palveluista alkaen laskutukseen, luotonhallintaan ja asiakaspalveluun saakka.

Operaattorilaskutus

Kaikkien suomalaisten puhelinoperaattorien tarjoamia lisämaksullisia (0600/0700-alkuisia) palvelunumeroita on saatavissa Lucentian kautta.

  • Lisämaksulliset numerot
  • Perustuu puhelinlaskutukseen
  • Asiakkaan oma operaattori laskuttaa

Puhelinoperaattorien kautta tapahtuva laskutus perustuu lisämaksullisen puhelinnumeron käyttämiseen. Maksulliset puhelinnumerot on luokiteltu useisiin eri luokkiin käyttötarkoituksen mukaan. Operaattorien tarjoamat lisämaksulliset numerot on tunnistettavissa alkunumeron mukaan (0700/0600).

Lisämaksulliset palvelunumerot perustuvat puhelinlaskutukseen, jossa asiakas maksaa soittamastaan puhelusta. Puhelutapahtuman laskuttaa asiakkaan oma verkko-operaattori.

Lucentian kautta on saatavissa kaikkien suomalaisten puhelinoperaattorien tarjoamia lisämaksullisia palvelunumeroita.

Back to top